Nusa Lembongan

Nusa Lembongan

vanaf 206

Uitbreiding - 2 dagen

Droom je ervan om enkele romantische nachten door te brengen in een hut op een wit koraalstrand op een Bounty-eilandje? Verblijf op het tropisch eilandje Lembongan in een typische strandhut op palen!

Dit eilandje ligt even ten zuidoosten van Bali. De zeewierteelt vormt hier de voornaamste bron van inkomsten, aangevuld door het toerisme. Nadat de dagtoeristen vertrokken zijn geniet jij nog extra van je avond en ochtend op dit paradijs.

Benieuwd hoe je logement eruit ziet? Neem snel een kijkje via de blauwe tab 'Praktische info' bovenaan de route en klik op Hotels & Maaltijden. Je wordt vast aangenaam verrast!

Troeven:
  • Unieke ervaring in rijstschuur 

  • Middenin de Natuur met hoofdletter N

  • BBQ inbegrepen

Guard_statue.jpg

Dag 1

Bali - Nusa Lembongan

’s Ochtends word je aan je hotel opgehaald voor je transfer naar het haventje waar de catamaran naar Lembongan vertrekt. Je verblijft in een Garden Lumbung nabij het strand, geïnspireerd op traditionele rijstschuren en comfortabel ingericht met een groot bed, airco, een veranda met ligbed en eigen badkamer. Een lekkere BBQ lunch is inbegrepen.

Op het eilandje kan je naar hartenlust snorkelen, kayakken op het rif of... heerlijk nietsdoen. Een restaurantje is aanwezig voor het avondeten en ontbijt.

Dag 2

Lembongan - Bali

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.