Music Along The Great River

Music Along The Great River

vanaf 879

Rondreis - 10 dagen

Begin aan een onvergetelijke muzikale odyssee van Chicago naar de bruisende, met jazz gevulde straten van New Orleans. Terwijl je langs de machtige Mississippi-rivier reist, word je teruggevoerd in de tijd en ontdek je de fascinerende geschiedenis en impact van de belangrijkste muziekgenres van de Verenigde Staten.

Van de soulblues van Windy City tot de aanstekelijke ritmes van de Delta, tot de twang honky-tonk van Nashville en de jazz swingin' van de Big Easy, deze tour belooft een meeslepende en lonende ervaring te worden. Je zal uit de eerste hand voelen hoe muziek generaties artiesten en luisteraars heeft ontwikkeld en geïnspireerd, waardoor een onuitwisbare stempel is gedrukt op de Amerikaanse cultuur. Ga dus met ons mee op deze unieke expeditie die de diversiteit en rijkdom van het muzikale erfgoed van het land viert.

Troeven:
  • Een rondreis door de Verenigde Staten van Noord naar Zuid

  • Vele muziekstijlen in één reis

  • Proef de meest uiteenlopende culinaire specialiteiten!

Guitar_at_night.jpg

Dag aan dag programma

Hotel Versey 3*
Best Western Clearlake Plaza 3*
Red Roof Plus+ St Louis Forest Park 3*
Holiday Inn Nashville-Vanderbilt 3*
Holiday Inn Nashville-Vanderbilt 3*
Comfort Inn Downtown Memphis 3*
Holiday Inn Express Greenville 3*
Days Inn Natchez 3*
Holiday Inn Downtown Superdome 3*

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.