Ontdek het zuiden

vanaf 579

Uitbreiding - 5 dagen

In het zuiden van Sri Lanka vind je prachtige natuur, een glooiend heuvellandschap, restanten van de Britse kolonie en een overvloed aan fauna en flora. Maak je reis compleet met deze 5-daagse module. Je verblijft 2 nachten in Nuwara Eliya en 2 nachten in Yala.

Je bezoekt een lokale theeplantage, maakt een treinrit en onderneemt een jeepsafari op zoek naar olifanten, luipaarden en veel meer.

Troeven:
  • Mooie en toffe treinreis

  • Bezoek aan een theeplantage

  • Excursie per 4x4 op zoek naar dieren in het wild

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Kandy - Nuwara Eliya

’s Ochtends brengt je chauffeur je naar het station van Kandy vanwaaruit je de trein neemt naar de Hoge Plateaus. Het landschap verandert stilaan terwijl je door de theeplantages spoort. Onderweg maak je kennis met de hartelijke Sri Lankanen op je pad. Je chauffeur pikt je op in Hatton en brengt je naar Nuwara Eliya,

Nuwara Eliya is een oude Brits-koloniale uitvalsbasis en dat laat zich voelen tot de dag van vandaag. Dit gezellige dorp ligt tussen de theeplantages waarvan je er op dag 2 ook een bezoekt. De Sri Lankaanse thee is met recht een van de beste van de wereld te noemen. Mits supplement (ter plaatse) kan je vandaag ook de Horton Plains bezoeken. In dit prachtige natuurreservaat vind je ook het panoramische World’s End terug.

Dag 3 & 4

Nuwara Eliya - Yala National Park

Dag 5

Yala National Park - Colombo

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy