vanaf 449

Tea for Two

Uitbreiding - 3 dagen

Beeld je in dat je met de zang van de vogels ontwaakt. Je opent je luxueuze tent en staat op het terras. Voor je ogen ontpopt zicht het spectaculair zicht op overweldigende bergen, groene valleien, theeplantages en kabbelende beekjes. Een hert dartelt voorbij. Hoog in de lucht is een roofvogel op zoek naar zijn prooi. Adem de zuivere lucht diep in en knijp jezelf… Nee, je droomt niet. Je bent in Madulkelle Tea and Eco Lodge, een exclusief tentenkamp te midden van het prachtige Knuckles heuvelland, UNESCO werelderfgoed.

De lodge heeft 18 deluxe tenten die allemaal voorzien zijn van een privéterras. De tenten zijn luxueus ingericht en hebben een privébadkamer met inloopdouche. Het hoofdgebouw van de lodge is ingericht als een oude koloniale theeplantage en herbergt een restaurant, bar, spa, bibliotheek en een fraai buitenzwembad. Het restaurant van de lodge werkt enkel met producten uit eigen tuin en je kan er dan ook heerlijk eten. Welness, gastronomie, relaxen en rust staan centraal in deze verborgen parel!

Troeven:
  • Onthaasten op een theeplantage. Gaaf!

  • Deluxe tent met super uitzicht

  • Verborgen parel in elk opzicht

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Kandy - Eco Lodge

Vanuit Kandy vertrek je met je privéwagen en rijd je de natuur en bergen in. Na een half uurtje rijden kom je aan in de lodge. Na de check-in en intrek in je kamer start je eerste activiteit: een introductie in de Sri Lankaanse keuken. En waar beter beginnen dan in de grote kruidentuin van de lodge war je meteen alles leert over de verschillende kruiden, hun heilzame werking en culinaire pluspunten. Daarna is het tijd voor actie! Onder begeleiding van een chef kook je verschillende Sri Lankaanse klassiekers. Uiteraard smul je ook alles op. Daarna is het heerlijk ontspannen geblazen aan het zwembad met een heerlijke cocktail of mocktail of tijdens een korte wandeling naar de Campbell watervallen.

Dag 2

Knuckles National Park

Dag 3

Eco Lodge - Kandy

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy