Taste of Sri Lanka & Olhuveli Resort

Taste of Sri Lanka &
Olhuveli Beach Resort

vanaf 2058

Rondreis - 11 dagen

De Culturele Driehoek en de Malediven: wat een combinatie! De cultuur van Sigiriya, Pollonoruwa, Kandy en mogelijk de fauna van het Minneriya Park verkennen op je eigen tempo en met je privéchauffeur/gids. Dat proeft heerlijk persoonlijk. Sommige bezoeken zijn reeds gepland, andere zijn optioneel. Zeker is een fascinerende cultuur, prachtige natuur, een kruidig culinair palet en net genoeg afwisseling.

Hoe het paradijs er ook weer uitzag? Olhuveli herinnert je er graag aan. Op minder dan een uur per speedboot bereik je dit afgelegen, magisch plekje met palmbomen, zandstranden en helderblauw water. De 164 villa’s zijn opgetrokken als een geslaagde mix van klassieke natuurmaterialen, hedendaagse elementen en ‘open-air living’. De perfecte combinatie voor een uniek verblijf dus.

Troeven:
  • Privérondreis met Engelsprekende chauffeur/gids

  • Prachtige 4* tot 5* hotels (naargelang Standard of Superior verblijf)

  • Perfecte mix natuur - cultuur

  • Kan aanvangen met een paar dagen in Colombo of Negombo

  • Verlenging mogelijk in het zuiden of island hoppen in de Malediven

Drone_View.jpg

Dag 1 & 2

Colombo - Cultural Triangle

Je Engelssprekende privé-chauffeur/gids verwelkomt je op de luchthaven of haalt je op aan je hotel in Colombo (als je een starter vooraf boekte) en brengt je naar de Culturele Driehoek. Deze schatkamer is je uitvalsbasis voor de volgende dagen. Je komt er aan rond de middag. De rest van de dag plan je vrij in.

Morgen, op dag 2, trek je op ontdekking uit in naar Sigiriya en Dambulla. In Sigiriya beklim je de leeuwenrots. Op je weg naar de top kom je langs indrukwekkende leeuwenklauwen en de befaamde fresco’s van de wolkenmaagden. in de namiddag staat Dambulla op je programma. Je bezoekt er de prachtige 4 zalen van de Gouden Tempel, het best bewaard gebleven tempelcomplex van Sri lanka met talloze boeddhabeelden. ’s Avonds geniet je na in je hotel.

Dag 3

Pollonaruwa

Dag 4 & 5

Cultural Triangle - Kandy

Dag 6 & 10

Colombo - South Malé

Dag 11

South Malé

Dag aan dag programma

Saunters Paradise 4* (Standard)
Amaya Lake 5* (Superior)
Saunters Paradise 4* (Standard)
Amaya Lake 5* (Superior)
Suisse 4* (Standard)
Amaya Hills 5* (Superior)
Olhuveli Beach Resort and Spa 5* (Standard)

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.