Pure Nature

Pure Nature

vanaf 1959

Rondreis - 14 dagen

Deze 14-daagse ontdekkingstocht met privéchauffeur dompelt je meteen onder in de natuur. Je begint in het wildpark van Wilpattu waar je slaapt in een luxetent.

Dan reis je verder langs absolute hoogtepunten zoals de rotstempels van Dambulla en de leeuwenrots van Sigiriya om je nu geoefende beenspieren helemaal te verwennen met een trektocht in Knuckles Mountains en naar de absolute top: Adam's Peak. Via Nuwara Eliya en de biodiversiteit van de Hortons Plains daal je af naar het Yala National Park en 2 dagen heerlijk strandjutten, zonnekloppen of farniente.

Troeven:
  • Het meest evenwichtige programma natuur/cultuur

  • Buitengewone landschappen

  • Een nacht in een safari luxetent

Adams_Peak.jpg

Dag 1

Colombo - Anuradhapura

Op de luchthaven van Colombo word je begroet door je privéchauffeur. En je vliegt er meteen in. Je transferbestemming is het Big Game-kamp in Wilpattu in het gelijknamige nationale park, het perfecte plekje voor de start van een ontdekkingstocht.. Je ruime tent heeft privésanitair. Namiddag vrij.

Dag 2

Anuradhapura - Dambulla

Dag 3

Dambulla - Sigiriya

Dag 4

Dambulla - Elkaduwa

Dag 5

Elkaduwa - Knuckles

Dag 6

Elkaduwa - Nallathanniya

Dag 7 & 8

Nallathanniya - Nuwara Eliya

Dag 9

Nuwara Eliya - Koslanda

Dag 10 & 11

Koslanda - Yala

Dag 12 & 13

Yala - Balapitiya

Dag 14

Balapitiya – Colombo

Dag aan dag programma

Wilpattu Game Camp
Amaya Lake Hotel 5*
Amaya Lake Hotel 5*
Aarunya Nature Resort 4*
Aarunya Nature Resort 4*
Wathsala Inn 1*
Black Pool 4*+
Living Heritage Hotel 5*
Cinnamon Wild 4*+
Shinagawa Beach 4*

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.