Khao Sok Jungle Safari

Elephant Hills
Jungle Safari

vanaf 529

Uitbreiding - 3 dagen

De exclusieve Elephant Hills lodge!

Geïnspireerd door Afrikaanse safari lodges en nodigt je uit voor een avontuur in de tropische, Thaise jungle. Om je verblijf temidden van de ongerepte natuur ten volle te beleven, verblijf je in luxueuze tenten voorzien van alle comfort. Doel van je verblijf is de verkenning van het Khao Sok National Park. Met zijn kenmerkende vegetatie, endemische dieren, meren en watervallen, is deze 100% groene bestemming een van Thailands jongste troeven.

Troeven:
  • Superleuk, supermooi, super leerrijk

  • As eco as eco can be

  • Doen!

Wild_Monkeys.jpg

Dag aan dag programma

Elephant Camp
Elephant Camp

Verblijf in luxueuze tenten

Elephant Hills Safari Camp

Te midden van het Thaise regenwoud vormen 40 luxueuze tenten het exclusieve tentenkamp. Elke tent heeft een eigen badkamer met toilet en douche en is hermetisch afgesloten om te voorkomen dat insecten je nachtrust komen verstoren.

Je tent is stijlvol ingericht met handgemaakt meubilair en biedt alle comfort dat je in een hotelkamer zou vinden. Er is een ventilator en een waterketel. In het tentenkamp is er een restaurant en een bar met een prachtig zicht op de wijde natuur. Je kan een verfrissende duik nemen in het zwembad

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.