Gilles Hensay

Travel Designer

Een kleurrijk persoon die graag kleurrijke en uitgesproken bestemmingen bezoekt, zo kun je Gilles wel typeren. Met plezier neemt hij reizigers bij de hand en plant hij een trip op maat uit.

Meer over Gilles ...

Anderen passioneren, inspireren en vervolgens van A tot Z een verbluffende droomreis uitwerken: Gilles doet niet liever.

Ik breng graag wat kleur in de ervaring van mijn klanten. Stap voor stap een droomreis uitwerken is helemaal mijn ding. De dromen van mensen waarmaken, daar doe ik het voor.

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
“De Balearen worden vaak onderschat. Ik vind het een geweldige bestemming en must visit.“
Gilles Hensay – Travel Designer @ CONNECTIONS Luik

Bestemmingen aangeraden door Gilles

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.