Lien De Meulemeester

Travel Designer

17 jaar and counting, zolang is Lien al aan de slag bij Connections. De wereld? Haar speeltuin en ook die van de kids.

Meer over Lien ...

Naast de 2 kids geniet Lien ook van de wereld en geweldige interieurs. Ze woonde en studeerde 2 jaar in Peru en duurzaam reizen is helemaal haar ding.

Ik ontdekte al meer dan 60 landen, maar gepassioneerd ben ik vooral over Latijns-Amerika. Doe mij maar een fijn avontuur, samen met het gezin en in een huurwagen. Actief reizen is helemaal mijn ding, maar een beetje luxe mag er af en toe bij.

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
"Ontdek Tayrona Nationaal Park en maak kennis met de indigenas"
Lien De Meulemeester – Travel Designer @ CONNECTIONS Mobile Travel Agent

Bestemmingen aangeraden door Lien

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.