Bali

Bali

Bali, bijgenaamd "het eiland van de goden", roept ware aardse paradijsgevoelens op. Gelegen in Indonesië, betovert deze bestemming met haar natuurlijke schoonheid, rijke cultuur en vriendelijke bevolking. Van de prachtige zandstranden tot de smaragdgroene terrasvormige rijstvelden, elke hoek van Bali ademt harmonie. De Balinese tempels, getuigen van de diepe spiritualiteit van het eiland, zullen je meenemen naar een mystieke wereld. Traditionele dansen en lokale ambachten voegen een extra toets toe aan haar unieke charme. De warme gastvrijheid van de Balinezen en hun heerlijke keuken maken deze ervaring compleet. Bali is een van die bestemmingen die een grote leegte achterlaten bij elke reiziger die vertrekt.

Bali, een garantie op een goddelijke reis en een onvergetelijke experience!

Van de gigantische Hindoeïstische tempels over de parelwitte stranden, felgroene rijstvelden en de immens populaire ‘Bali Swing’ waar je op de sociale media niet naast kan kijken: Bali charmeert keer op keer. Heerlijk voor de avonturier, maar ook voor een relaxte strandvakantie kan je nergens beter zitten.

Bezoek het kunstenaarsdorp Ubud, trotseer de stelende makaken in Monkey Forest en laaf je aan de flinke portie cultuur en natuur die je hier voor de kiezen krijgt geschoven.

“Het is hier goddelijk reizen op het eiland van de duizend tempels. Hier staan al je zintuigen op scherp."

Denpasar

De hoofdstad van Bali is vaak niet meer dan een tussenstop tijdens een rondreis door Bali. Houd je van winkelen en markten dan is het de moeite waard om even te blijven hangen.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.