Bruno Nimmegeers

Travel Designer

Al als in kind reisde ik de wereld rond. Een toeristische studie en stage bij Connections later, is het dus logisch dat ik hier bleef hangen. Ondertussen al 22 jaar trouwens …

Meer over Bruno ...

Van een avontuurlijke lange reis tot een paar dagen heerlijk niksen en zonnekloppen: voor mij kan alles. Wat ik het liefste doe? Alles combineren tot een totaalervaring.

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
“In Dubaï raad ik iedereen de buurt van de Marina aan. Je zit midden in de actie en de prijzen zijn er nog schappelijk“
Bruno Nimmegeers – Travel Designer @ CONNECTIONS Vilvoorde

Bestemmingen aangeraden door Bruno

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.