Eef Dumarey

Travel Designer

Reizen zal altijd mijn passie zijn en als je hiervan je job kunt maken, dan ben je een gelukkig mens. Ik werk reeds 20 jaar bij Connections, never a dull moment for me.

Meer over Eef...

Eef is een van onze meest ervaren Travel Designer, ze bezocht al meer dan 30 bestemmingen over de hele wereld!

Reizen is een manier om nieuwe culturen te ontdekken, maar vooral een manier om mezelf te resetten en in verbinding te staan met de natuur. Reizen gaat om beleving en een diepgaande reiservaring kan je leven op een positieve manier beïnvloeden.

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
"Ga zeker buiten Kyoto het bamboebos in Arashiyama bezoeken, wat een droomplek"
EEF DUMAREY – Travel Designer @ CONNECTIONS HASSELT
2019 - Vietnam
2016 - Bali
2016 - Niagara Falls
2018- Edmonton
2015 - Kyoto
2019 - Vietnam
2016 - Bali
2016 - Niagara Falls
2018- Edmonton
2015 - Kyoto
2019 - Vietnam
2016 - Bali
2016 - Niagara Falls
2018- Edmonton
2015 - Kyoto

Bestemmingen aangeraden door Eef

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.