Elena Valletta

Travel Designer

Als Italiaanse woon ik al 8 jaar in België en ben ik al een hele tijd aan de slag bij Connections. Als globetrotter wil ik graag zoveel mogelijk van onze wondere wereld zien.

Meer over Elena ...

Geënthousiasmeerd worden over je volgende bestemming? Dan zit je goed bij Elena, de passie spat er immers vanaf. Zij vertelt je met veel plezier over haar reizen.

Ik houd ontzettend veel van reizen en daar mag gerust een stukje avontuur bij zijn. De wereld heeft nog zoveel voor me in petto en ik houd ervan mijn ervaringen te delen. Ik help graag mensen hun dromen te realiseren.

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
“De pracht en praal van Dubai is overweldigend. Graaf je net wat dieper dan bots je op een authentiek laagje wat het een extra dimensie geeft.“
Elena Valletta – Travel Designer @ CONNECTIONS Stokkel (Kraainem)

Bestemmingen aangeraden door Elena

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.