Argentinië

Argentinië

Argentinië, dat is puur en passie. Dat is genieten van prachtige steden, een wonderbaarlijke natuur ontdekken en culinair genieten om duimen en vingers af te likken. Dit land moet je proeven!

Argentinië, Zuiderse passie in het kwadraat. Een krachtig adrenalineshot.

Dans de tango in Buenos Aires of in één van de andere prachtige steden. Meer voor de natuur? Trek naar Valdes of Tierra del Fuego? De overtreffende trap en even het écht helemaal van de wereld gevoel? Patagonië! Waan je even op het einde van de wereld bij een bezoek aan de Perito Moreno gletsjer. Qua contrasten blijf je hier alvast niet op je honger zitten.

Met als startpunt Buenos Aires ligt heel Zuid-Amerika aan je voeten, maar houd er wel rekening dat de charmes van Argentinië je niet snel loslaten.

“In Argentinië is geen dag hetzelfde. Al die contrasten zorgen voor een non-stop stroom aan impulsen. Heerlijk!”

Buenos Aires

Buenos Aires, hoofdstad van Argentinië en bakermat van de tango. Het bruisende nachtleven en de passionele muziek dansen hier letterlijk hand in hand.

Ontdek
Tango_Dancers.jpg
Rondreizen

Argentinië

Argentinië is één van de juwelen in de Latijns-Amerika kroon. Een enorm land dat zich uitstrekt over 3500 km van Bolivia in het noorden tot Ushaia in het Zuiden. Het is een plek die een aantal van de meest magische natuurwonderen in de wereld biedt. Het heeft een wereldklasse toeristische infrastructuur met een fijne keuken en het is veilig! Maar er is meer, dat maakt dat een reis naar Argentinië zo speciaal aanvoelt.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.