Vancouver

Vancouver

Pal tussen de zee en de bergen is Vancouver perfect gelegen. Deze groene en verscheiden stad is heerlijk gezellig en leent zich uitstekend voor een citytrip.

Vancouver wordt ook wel het 'Hollywood van het hoge noorden' genoemd. Een magnifieke stad!

Een imposante skyline, tientallen parken, stranden en een gezellig centrum: Vancouver is al meermaals uitgeroepen tot de mooiste stad ter wereld en terecht.

Stanley Park, Granville Island en natuurlijk de Instagramproof Capilano Suspension Bridge, het zijn maar enkele hoogtepunten die je moet afvinken. Een moderne stad met een oriëntaals tintje en heerlijke restaurants. Hier wil je sowieso langer blijven.

Waterfront.jpg
"Vancouver is werkelijk een fantastische stad. Zoveel moois, een laidback sfeer en een enorme Chinatown. Hier kun je gemakkelijk dagen verblijven."
Stanley_Park.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Vancouver?

De voordeligste tickets naar Vancouver? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Vancouver. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Vancouver te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Vancouver. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Vancouver ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Vancouver? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Vancouver kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.