China

China

De Verboden Stad, de Chinese Muur en de ontelbare tempels. China biedt een variëteit aan culturele bezienswaardigheden en landschappen.

Van ultramoderne steden tot plantages op het platteland

China is een land van extremen. Je reist tussen ultramoderne grootsteden en historische monumenten. Je komt terecht in een zeer divers land dat overschaduwd wordt door metropolen als Shanghai, Hong Kong en Beijing. Maar vergis je niet, er wacht ook een schat aan historische en culturele bezienswaardigheden op je in dit veelzijdige land.

Bezoek de Chinese Muur, spot reuzenpanda’s in de bamboebossen, wandel doorheen bergketen Gele Berg of rij langs de rijstplantages en bloemenvelden op het platteland. In dit grote land is er zoveel te zien en te doen dat je hier wekenland kan vertoeven.

Populaire bestemmingen in China

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.