Filipijnen

Filipijnen

Kristalhelder water en prachtige eilanden: de Filipijnen zijn verbluffend, maar genieten nog niet de populariteit van andere bestemmingen. Doe er je voordeel mee, hier kan je nog écht reizen en ontdekken!

De Filipijnen tellen enkele van de mooiste onontdekte eilanden ter wereld!

De Filipijnen, dat zijn meer dan 7.000 eilanden die op je wachten. Het tropische eiland Palawan is dé diverse publiekstrekker. Dit eiland werd niet voor niets al twee keer verkozen tot mooiste eiland ter wereld.

Ga eilandhoppen, laaf je aan de rijke onderwaterwereld en bezoek tal van UNESCO werelderfgoedsites. Denk maar aan de rijstvelden van Luzon, de historische stad Vigan of de langste onderwaterrivier van Azië.

“Palawan werd al twee keer verkozen tot mooiste eiland ter wereld. Dat wil je toch gezien hebben?“

Populaire bestemmingen in de Filipijnen

Kawasan_waterfall.jpg
Rondreizen

Filipijnen

“It’s more fun in the Philippines.” Deze woorden zijn zonder twijfel de rode draad door elk reisverhaal over de Filipijnen. En ongelijk kan je ze niet geven, daar kom je zelf wel achter! Het land telt meer dan 7000 eilanden, waarvan er slechts 2000 zijn bewoond. Genoeg keuze dus uit parelwitte stranden met helderblauw water, prachtige hotels of resorts en indrukwekkende baaien. En, het leuke ? Natuurlijk is er het authentieke...

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.