Hongarije

Hongarije

Boedapest is natuurlijk niet voor niets de bekendste stad in Hongarije. Maar er valt nog zoveel meer te ontdekken in dit fascinerende land van tradities en volksmuziek.

Meer dan Boedapest en badhuizen

Boedapest is één van meest geliefde steden in Europa om te bezoeken bij zowel jong als oud. Loop langs de meest impressionante gebouwen in het historisch centrum, maak een cruisetocht op de Donau, bezoek de grootste synagoge van Europa of ontspan in één van de vele badhuizen en warmwaterbronnen. Keuze genoeg in Boedapest om een onvergetelijke citytrip te beleven.

Maar Hongarije heeft meer te bieden dan Boedapest alleen. Ga bijvoorbeeld richting het Balatonmeer, bezoek de wijnstreek Etyek of verken de Nationale Parken Hortobágy en Bükk. Vergeet ook niet om even stil te staan bij de tradities van het Hongaarse volk. Familie, gastvrijheid en volksmuziek zijn enorm belangrijk voor Hongaren.

Budapest

Boedapest

Boedapest heeft een rijk verleden, maar is helemaal mee. Hier kom je voor de architectuur, het sprankelende nachtleven en om te kuren. Relax je bent in Boedapest.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.