Japan

Japan

Japan, dat zijn tegenstellingen en verrassingen. De moderniteit van het zinderende Tokyo met al zijn eigenaardigheden, maar ook de rust van de ruim 7.000 eilanden in de Grote Oceaan.

Ready to get big in Japan? Het is de moeite meer dan waard!

Japan dat zijn eigentijdse wereldsteden waar oude heiligdommen nooit veraf zijn. Traditie en moderne technologie smelten samen tot de perfect mix. Neem nu Tokyo waar je terug wordt geworpen in de tijd om even later tussen de wolkenkrabbers of in de trendy wijk Harajuku van je sokken te worden geblazen. Drukte, chaos en energie in de overtreffende trap.

Maar Japan is veel meer dan de hoofdstad. Kyoto met de Gouden Tempel, de Ryoan-tempel een gezellige uitgaanswijk waar je geisha’s spot. Maar ook qua natuur blijf je in Japan niet op je honger zitten.

“Japan zit boordevol contrasten . Quasi nergens gaan traditie en moderne technologie zo geruisloos in elkaar over.”
Day4_Woman_Wooden_Bridge.jpg

Reizen in groep

Colors of Japan

vanaf € 3299 - 13 dagen
Rondreis in groep - inclusief vluchten, hotels, transfers en nederlandstalige begeleiding

Voor de gewone sterveling is Japan vaak synoniem aan drukke metropolen, manga-cultuur, bloeiende kersenbomen en sushi... maar in werkelijkheid biedt Japan zoveel meer dan dat!
Ga mee met Connections op ontdekkingstocht naar een fascinerend Japan, een land van duizend kleuren, contrastrijke seizoenen en landschappen, voortdurend in balans tussen traditie en moderniteit.

Van boeddhistische tempels tot shinto-heiligdommen en traditionele festivals, zal je een unieke en betoverende cultuur ontdekken. Japan is een bestemming die de zintuigen prikkelt, de geest verrijkt en een onvergetelijke reiservaring biedt.

Populaire bestemmingen in Japan

Rondreizen

Japan

Een rondreis Japan? Dat is pure authenticiteit gemixt met een fikse dosis innovatie en vernieuwing. Een mengelmoes aan invloeden die zelfs de meest veeleisende reiziger weet te verbluffen en verrassen.

Bullet_Train_Mount_Fushi.jpg

Japan Rail Pass

vanaf €209

Net zoals de Sony walkman of de instant noedels ramen, prijkt de Shinkansen of ‘bullet train’ bovenaan de lijst van de meest spectaculaire Japanse innovaties.

De hogesnelheidstrein is je beste optie om verschillende steden van het uitgestrekte land in een minimum van tijd te combineren. Indien je tijdens je reis minstens 2 treinritten maakt, kan je met de Japan Rail Pass een flinke duit besparen.

Wandelen in Tokyo met een Belg

Connections organiseert elke dag stadswandelingen in het gezelschap van Nicolas Wauters, een jonge Belg die in Tokyo woont en smoorverliefd is geworden op Japan. Tokyo is een magische stad die je nog nooit eerder hebt gezien. Het levenstempo, de architectuur, de mensen, de paradoxen, de cultuur en zo veel andere dingen maken Tokyo tot een stad als geen ander.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.