Maleisië

Maleisië

Maleisië heeft twee gezichten. Het bruisende en moderne Westen enerzijds en het authentieke Oosten anderzijds. Elk gedeelte heeft zijn eigen karakter. Ontdek het zelf!

Wilde dieren in de jungle of paradijselijke stranden op Borneo

Een rondreis in Maleisië begint meestal in Kuala Lumpur. Een moderne stad met als belangrijkste bezienswaardigheden de Petronas Towers en de Sri Mahamariamman-tempel, de oudste Hindoeïstische tempel van de stad. Blijf vooral niet plakken in deze metropool maar reis door naar de theeplantages in de Cameron Highlands of Taman Negara Park waar je wilde dieren als tijgers, olifanten en beren kan tegenkomen.

Verken ook zeker het eiland Borneo om te genieten van luxueuze resorts en paradijselijke stranden. Ontdek de extreme schoonheid van dit land in Zuidoost-Azië.

Kuala Lumpur

Deze hypermoderne hoofdstad van Maleisië is divers en is één van de meest bezochte steden ter wereld. Een jungle van beton met een heel aantal leuke plekjes.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.