Saudi-Arabië

Saudi-Arabië

Van oneindige woestijnvlaktes tot riante paleizen van Arabische sjeiks. Het geboorteland van de Islam kent ware parels. Ontdek de pracht en praal van Saudi-Arabië.

Heilige plaatsen en archeologische vondsten

Het land waar de Islam en Arabische cultuur ontstonden, ligt vol verborgen schatten waaronder Mekka, Medina, de verloren stad Al’Ula en archeologische vondsten als Madain Saleh de meest bekende. Aanschouw in Saudi-Arabië de impressionante moskeeën en bezoek de meest heilige plaatsen van het land, waaronder de Ka’aba en de Grote Moskee. In het moderne Riyad en buitenwijk Al-Diriyah kom je de meest waanzinnige paleizen tegen.

Wedden dat de Arabische cultuur en de pracht en praal een diepe indruk zullen nalaten? Het is een uniek land in al zijn aspecten.

Riyadh

Riyadh, hoofdstad van Saoedi-Arabië en mix van hedendaagse en klassieke invloeden. Deze fascinerende stad is het mekka voor shoppers.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.