Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

De 7 zonovergoten eilanden van de Canarische eilanden genieten van een subtropisch klimaat. Van Gran Canaria tot Tenerife, Lanzarote en La Palma: hier geniet je van geweldig weer en een prachtige natuur.

Voluit genieten van zon, zee en strand

Zowel in de zomer- als wintermaanden is het heerlijk genieten van de zon op de Canarische Eilanden. De eilanden staan ook bekend om hun prachtige natuur, denk maar aan de vulkaan El Teide op Tenerife. Het eiland trekt dan ook zowel zonnekloppers als natuurliefhebbers aan. De populairste eilanden zijn Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, La Palma en Lanzarote.

Wil je genieten van een ontspannen vakantie, dan zit je sowieso goed op één van de Canarische Eilanden. Elk eiland heeft zijn eigen troeven, uitstraling, sfeer en cultuur. Ga ze gerust ontdekken, want genieten staat hier centraal en er zijn nog genoeg onontgonnen plekjes.

Puerto_de_la_Cruz.jpg
“Het klimaat is hier winter en zomer ideaal en er valt altijd wel wat te beleven. Ik kom dan ook elk jaar graag terug.”

Populaire bestemmingen in de Canarische Eilanden

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.