Ierland

Ierland

Wie denkt aan Ierland denkt meteen aan steden als Dublin en Belfast, maar dit land is ook een prachtige natuurbestemming. De hoge kliffen wisselen af met watervallen, woeste kusten en groene heuvels. Laat je betoveren door dit prachtig, groen eiland met zijn rijke tradities.

Rauwe landschappen en levendige steden

Treed in de voetsporen van bands als U2 en The Corrs of ga Guinness drinken in een echte Ierse pub. Maar vergeet ook zeker niet van de prachtige, rauwe landschappen en zijn levendige steden, waaronder Dublin en Belfast de bekendste, te genieten.

De vriendelijke en trotse inwoners van Ierland gidsen je maar al te graag doorheen hun stad. Bezoek het Nationale Park Connemara en geniet van vijftig tinten groen die het park te bieden heeft. Of stap de geschiedenis in en bezoek de ontelbare forten en brouwerijen. De keuze is aan jou.

Dublin

Wie Dublin zegt, zegt Guiness. Maar deze stad heeft meer te bieden dan bier. Een geschiedenis die dateert uit de tijd van de Vikingen bijvoorbeeld en uiterst charmismatische locals.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.