Yucatan

vanaf 1015

Rondreis - 13 dagen

Welkom in Yucatan, perfecte mix van natuur, cultuur en droomstranden met een kleurrijke zeebodem. De overblijfselen uit de Maya tijd zijn hier fenomenaal.

Deze indrukwekkende piramides en paleizen uit de pre-Columbiaanse periode weerstonden de tand des tijds en zijn opmerkelijke getuigen van pre-columbiaanse architectuur die je ongetwijfeld zal ontroeren. Onder de meest populaire archeologische vindplaatsen langs je reisroute zijn Chichen Itza, Uxmal, Kabah ... soms genesteld in het hart van de natuur, maar de één even spectaculair en uitzonderlijk als de volgende.

De charmante stad Mérida, de hoofdstad van Yucatan met bijnaam 'La Cuidad Blanca', is ongetwijfeld de moeite. En, om je reis in charme af te ronden werd een strandverblijf aan de Riviera Maya ingepland. Genieten dus van zon, zand en zee. Duikers dit is het paradijs!

Troeven:
  • Alle hoogtepunten van Yucatan

  • Strandverblijf all-in

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Cancun

Onthaal aan de luchthaven van Cancun en transfer naar je hotel. Wie zin heeft in een stadstour by night laat het hotel een officiële taxi aanroepen. Zomaar langs de straat er een stoppen en instappen is ten zeerste af te raden. Vanaf morgen neem jij het stuur over.

Dag 2

Cancun - Chichen Itza

Dag 3 & 4

Chitzen Itza - Merida

Dag 5 & 6

Merida - Campeche

Dag 7 & 8

Campeche - Chicanna

Dag 9 & 12

Chicanna - Riviera Maya

Dag 13

Riviera Maya - Cancun

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy