Eastern Caribbean Cruise

Eastern Caribbean Cruise

vanaf 1079

Rondreis - 8 dagen

Breng een week door aan boord van Norwegian's nieuwste aanwinst, de Norwegian Bliss. Je vaart vanuit Miami naar de eilanden in de oostelijke Caraïben. De eerste paar dagen ben je op zee op weg naar de Amerikaanse Maagdeneilanden, het meest verre punt van je reisroute. Van hieruit vaar je stilaan terug naar Miami via de Britse Maagdeneilanden en de Bahama's. Voor kleurrijk snorkelen is St. Thomas de place-to-be; om een filmpje te maken waar het genot van afspat terwijl je sipt aan je tropisch drankje op het ritme van de Caraïbische muziek een ongerept strand komen de Britse Maagdeneiland Tortola in aanmerking. In Nassau is er ruim de tijd om op verkenning te gaan met 4x4. Maar wat je ook kiest, er is geen verkeerde manier om te ontspannen en te genieten.

Troeven:
  • 4000 gasten en 2100 crew members

  • 21 restaurants & 16 bars/lounges

  • Zwembad, jacuzzi, uitgebreide spa, gym, karting circuit, lasertag, water park, theater en live avondvoorstellingen zowel als kids en jeugdclub

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 4

Miami - St Thomas

Je cruise-avontuur begint om 17.00 uur in de haven van Miami. Je koers? Meteen naar het verste punt: St Thomas, US Virgin Islands. Tijd zat om je schip binnenste buiten uit te pluizen en te genieten van de vele activiteiten die worden aangeboden want je spendeert dag 2 en 3 eveneens op zee. Zalig. Pik vooral die heerlijk romantische zonsondergangen mee...

Vandaag ontdek je Charlotte Amalie, de hoofdstad van de Amerikaanse Maagdeneilanden. De stad Charlotte Amalie heeft een van de meest adembenemende havens ter wereld. Eenmaal was het dé thuis van beruchte piraten; tegenwoordig werkt de plek als een magneet voor toeristen die hiernaartoe reizen voor de prachtige stranden en de belastingvrije buitenkasjes. Fort Christian is het oudste gebouw op het eiland. Net iets jonger is Fort Skytsborg dat bekend staat als Blackbeard's Castle.

Dag 5

Tortola

Dag 6

Dag op zee

Dag 7

Nassau

Dag 8

Miami

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy