The Palawan Adventure

The Palawan Adventure

vanaf 1826

Rondreis - 8 dagen

Palawan Island, gelegen in het westen van de Filippijnen, is nog steeds een van de meest dunbevolkte en natuurlijke gebieden, ook al gaan de poorten van het toerisme ook hier langzaam open. El nido, een enig, kleine badplaats bekend om zijn prachtige doorschijnende lagune, is het ideaal startpunt voor een bezoek aan de beroemde Bacuit-baai. Ten zuiden van het eiland vindt je Port Barton, een oase van rust of massatoerisme is niet aanwezig. Op en onder water zult u gecharmeerd zijn door Palawan!

Troeven:
  • Natuur met hoofdletter N

  • Paradijs voor waterratten

  • Uitbundige onder- en bovenwater charme

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Puerto Princesa & Honda Bay Island Hopping Tour‎

Welkom in de Filipijnen op het prachtige eiland Palawan! Het minibusjes op Puerto Princesa Airport verwacht je en brengt je rechtstreeks naar je accommodatie, waar je lekker ontspant of een wandeling maakt door de lokale scenes van Puerto Princesa.

Morgen op dag 2 wordt je afgehaald aan je hotel. Klaar voor een hele dag join-in island hoppen voor de kust van Puerto Princesa? Op het programma: Starfish Island, Luli Island en Cowrie Island. Honda Bay ligt aan de oostelijke kant van het eiland Palawan en er zijn stops voorzien om zowel de witte zandstranden te verkennen als wat snorkelamusement. Al het materiaal is aan boord aanwezig om het koraal en de tropische vissen van dichtbij te bewonderen. Ga op zoek naar zeesterren rond Starfish Island. Luli Island ligt onder of boven zeeniveau naargelang de getijden. Cowrie Island is de thuisbasis van cabanas en rieten dak hutten met uitzicht op de diepblauwe, het verstrekken van een resort-achtige sfeer. Er wordt een picknicklunch geserveerd en aan het einde van de tour stap je uit aan je hotel.

Inbegrepen: ontbijt - lunch

Dag 3

Puerto Princesa - El Nido

Dag 4 & 5

El Nido

Dag 6 & 8

El Nido

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy