Nusa Lembongan

vanaf 194

Uitbreiding - 2 dagen

Droom je ervan om enkele romantische nachten door te brengen in een hut op een wit koraalstrand op een Bounty-eilandje? Verblijf op het tropisch eilandje Lembongan in een typische strandhut op palen!

Dit eilandje ligt even ten zuidoosten van Bali. De zeewierteelt vormt hier de voornaamste bron van inkomsten, aangevuld door het toerisme. Nadat de dagtoeristen vertrokken zijn geniet jij nog extra van je avond en ochtend op dit paradijs.

Benieuwd hoe je logement eruit ziet? Neem snel een kijkje via de blauwe tab 'Praktische info' bovenaan de route en klik op Hotels & Maaltijden. Je wordt vast aangenaam verrast!

Troeven:
  • Unieke ervaring in rijstschuur 

  • Middenin de Natuur met hoofdletter N

  • BBQ inbegrepen

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Bali - Nusa Lembongan

’s Ochtends word je aan je hotel opgehaald voor je transfer naar het haventje waar de catamaran naar Lembongan vertrekt. Je verblijft in een Garden Lumbung nabij het strand, geïnspireerd op traditionele rijstschuren en comfortabel ingericht met een groot bed, airco, een veranda met ligbed en eigen badkamer. Een lekkere BBQ lunch is inbegrepen.

Op het eilandje kan je naar hartenlust snorkelen, kayakken op het rif of... heerlijk nietsdoen. Een restaurantje is aanwezig voor het avondeten en ontbijt.

Dag 2

Lembongan - Bali

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy