Khao Sok & Cheow Lan Jungle Lake Safari

Khao Sok & Cheow Lan Jungle Lake Safari

vanaf 629

Uitbreiding - 3 dagen

Tijdens deze driedaagse verblijf je 1 nacht in het tentenkamp en 1 nacht op een drijvende tent in het rainforest kamp. Dit drijvende kamp op het Cheow Lan meer wordt een onvergetelijke uitvalsbasis voor je ontdekkingen. Je ontmoet de olifanten, gaat op safaritocht per kayak en trekt de jungle in. De ultieme safari in Khao Sok Nationaal park.

Troeven:
  • Superleuk, supermooi, super leerrijk

  • As eco as eco can be

  • Doen!

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Phuket, Krabi, Surat Thani - Phang Nga - Khao Sok

Vanuit Phuket, Krabi of Surat Thani reis je naar Phang Nga. Je doorkruist landelijke dorpjes en komt rond de middag aan in het Elephant Hills Luxury Tented Camp waar een heerlijk buffet klaarstaat. Na de lunch vaar je met de kano de rivier Sok af. Je navigeert langs de jungle, karstbergen en kliffen bedekt met tropische vegetatie. Met wat geluk krijg je misschien reptielen en neushoornvogels te zien. Dan staat het olifantenkamp en hun projecten op je programma. Je helpt hun maaltijd bereiden, geeft de olifanten te eten en zelfs een grondige wasbeurt. Een unieke ervaring! In de namiddag keer je terug in Khao Sok. Avondmaal en overnachting in de lodge.

Inbegrepen: Lunch - Diner

Dag 2

Khao Sok

Dag 3

Khao Sok - Phuket, Krabi, Surat Thani

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy