Khao Yai Safari

vanaf 369

Uitbreiding - 3 dagen

Laat je onderdompelen in de prachtige natuur van Khao Yai tijdens deze driedaagse privésafari. Je verblijft in het heerlijke luxe tentenkamp Lala Mukha, de ideale uitvalsbasis. Een trip vol dieren, wandelingen, avontuur en ontspanning. Een aanrader voor jong en oud.

Troeven:
  • Bezoek Thailands eerste nationale park

  • Ga op selfie met de waterval waar Leonardo Di Caprio onder douchte in The Beach

  • Sta oog in oog met heel wat wildlife; Onvergetelijk

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Bangkok - Khao Yai

Drie uur na je pick-up aan je hotel in Bangkok sta je aan de poort van het Khao Yai National Park. Het Lala Mukha Tented camp wordt je uitvalsbasis voor de komende 3 dagen (2 nachten). Je natuurbeleving start met een afdaling in een grot aan de rand van het park in het gezelschap van een lokale ranger. Deze impressionante plek huist talrijke soorten vleermuizen, spinnen en slangen. Not for the faint-hearted! Bij zonsondergang ben je getuige van een waar spektakel. dan vliegen miljoenen vleermuizen tegelijkertijd uit hun schuilplaats en vormen zo een minutenlange zwerm waar geen eind aan lijkt te komen. Indrukwekkend! Enthousiast en doordrongen van al dit avontuur keer je terug naar het kamp waar een BBQ diner op je wacht. Een lekker einde van een heerlijke dag.

Inbegrepen: Dinner

Dag 2

Khao Yai

Dag 3

Khao Yai

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy