Albanië

Albanië is nog een vrij onbekende vakantiebestemming, maar helemaal ten onrechte! Het mysterieuze land heeft ongeziene schatten aan cultuur, natuur en charme. Albanezen zijn, geheel terecht, trotse inwoners van hun land.Ottomaanse nederzettingen en ongerepte natuur

Albanië is voor velen een mysterieus land en een ongekende bestemming. Toch heeft het kleine land heel wat te bieden. Denk maar aan hoofdstad Tirana waar Ottomaanse nederzettingen afwisselen met moderne gebouwen zoals de pyramide van Tirana en het winkelcentrum Toptani.

Maar wist je ook dat Albanië de ideale zomerbestemming is? Ga dus vooral ook eens een kijkje nemen buiten de stad en trek de ongerepte natuur in. Ga voor spectaculaire vergezichten naar Llogara Pass of bezoek de Albanese Rivièra voor een onbezorgde (familie)vakantie. Voor een stukje Albanese geschiedenis moet je dan weer in Apollonia zijn.

Tirana

Albanië mag dan wel voor velen onbekend terrein zijn, het land heeft heel wat in zijn mars. Je vindt er een mix aan boeiende cultuur en sublieme natuur. Hoofdstad Tirana is de perfecte uitvalsbasis.

Ontdek

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy