Georgië

Heb je ooit Georgië bezocht? Dit unieke land kenmerkt zich door afgelegen bergdorpjes met grootse kloosters omgeven door indrukwekkende natuur. Hoofdstad Tbilisi bewijst dan weer dat het ook modern kan zijn.Indrukwekkende berglandschappen en afgelegen dorpjes

Georgië is een fenomenaal land qua natuurbeleving. Denk aan indrukwekkende berglandschappen exploreren, waaronder de Kaukasus, en afgelegen dorpjes bezoeken. Voor wandelaars de ultieme bestemming. Maar er is meer. Hoofdstad Tbilisi is een jongerenstad die creativiteit uitschreeuwt en waar er een opvallend duidelijke scheiding is tussen Old Town en de hedendaagse invloeden.

Batumi is dan weer het gokparadijs aan de Zwarte Zee. Hier kom je terecht in het glamoureuze deel van het land boordevol casino’s, moderne architecturale parels en een mix aan culturen. Zo toont Georgië ook aan een vooruitstrevend land te zijn. In tegenstelling tot wat velen denken.

Tbilisi

In de schaduw van het Kaukasusgebergte ligt Tbilisi in Georgië. Een bestemming die nog vaak overgeslagen wordt maar wel het ontdekken waard is.

Ontdek

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy