Edmonton

De hoofdstad van Alberta is werkelijk een unieke citytrip tijdens het winterseizoen. Hier beleef je prachtige winterse dagen.Edmonton is met ruim 50 festivals, dé festivalstad van Canada. Pret verzekerd!

In de vijfde stad van Canada en zit boordevol culturele en culinaire verrassingen. Hier vind je interessante gebouwen, musea en hotspots. Niet minder dan 50 festivals maken van Edmonton de festivalstad van Canada.

Maar ook het groen rond de stad is fenomenaal en zeer uitgestrekt, ideaal om even aan de stadsdrukte te ontsnappen. Bovendien is Edmonton de perfecte toegangspoort tot de Canadese Rockies.

"Edmonton is niet de bekendste stad in Canada, maar op culinair en cultureel vlak ontdek je hier heel wat. Het groen rond de stad is fenomenaal."

Reserveer nu je vlucht naar
Edmonton

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Edmonton?

De voordeligste tickets naar Edmonton? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Edmonton. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Edmonton te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Edmonton. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Edmonton ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Edmonton? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Edmonton kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy