IJsland

Een andere wereld, anders kan je het niet noemen. Een handvol inwoners en een landschap met immense kraters, watervallen en geisers . IJsland dat is pure oerkracht.IJsland, het wonder der natuur. Dichter bij het ontstaan van de aarde kom je niet.

Op amper drie uur vliegen waan je je in een andere wereld. Reizen naar IJsland is onvergetelijk. Je ontdekt er het ruige leven, prachtige warmwaterbronnen, spuitende geisers en wie weet zie je het noorderlicht wel. IJsland is rauw en rum, maar een must voor de natuurliefhebber. Hier kijk je je ogen uit.

Natuur is één ding, ook het hippe Reykjavik is top. Hier eet je ontzettend lekker, hop je de boot op om walvissen te gaan spotten of snuif je wat couleur locale op. IJsland groeide de afgelopen jaren uit tot dé place to be en dat is volkomen terecht. IJsland is verfrissend anders en staat garant voor een avontuurlijke trip, waarbij de natuur je nog elke dag verbaast.

Reykjavik

Reykjavik is cool en hip. Klein, maar dapper. Vergeleken met andere hoofdsteden is het een dorp, maar aan creativteit, lekker eten en activiteiten geen gebrek!

Ontdek

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy