Onze Deals

Wereldse promoties

Intense reiservaringen bereikbaar maken voor iedereen, daar gaan we voor, elke dag opnieuw. Op heel wat van onze bestemmingen hebben we dan ook bijzondere voorwaarden. Ontdek hier alvast onze selectie interessante deals en promoties.

Kenia

Kwanga Safari Experience

Masai Mara Game Reserve, Soysambu Conservancy en de Big Five in Amboseli… Maak je droom werkelijkheid en vertrek op dit safari-avontuur. Je ontdekt de mooiste en indrukwekkendste fauna en flora van Kenia. Vervoer in een aangepaste Landcruiser met open dak, check! Ervaren Engelssprekende gids, check! Organisatie, check! Authentiek kleinschalig logement, check! Dus: sit back en geniet van je safari!

New York

Summer break

Zomer in New York? Dat is genieten van hartverwarmende zonnestralen in Central Park, een kleurtje pakken op een hip dakterras met een Metropolitan in de hand én heel veel activiteiten.

In de zomer schakelt de Big Apple nog een versnelling hoger. Wil jij NY verkennen inclusief zonnefilter, dan zijn wij er voor jou. Wij zorgen voor de rechtstreekse vluchten met Brussels Airlines en boeken je 5 overnachtingen in een van de favoriete hotels van Connections: het klassieke Belvedere in Midtown of het hippe 50 Bowery in Downtown.

Fly & Drive Canada

Bij Connections hebben we voor komende zomer super interessante Fly & Drive’s voor je in petto. Zo kan je al - op basis van 4 samenreizenden - vanaf € 899 pp., maar liefst 14 dagen langs de Oostkust van Canada trekken. Jij bepaalt wat je wil zien, al geven onze reisexperten uiteraard graag de nodige tips mee.

Ontdek

Connections & Brussels Airport: Een sterk partnership

Bij Connections zijn we kind aan huis op Brussels Airport. Elke dag laten we er heel wat van onze reizigers beginnen aan hun reisverhaal. Logisch dus, dat daar een stevig partnership uit is voortgevloeid. Een samenwerking waar ook jij als Connections reiziger de vruchten van plukt. Ontdek hieronder alvast hoe je je reis kan upgraden naar een nog mooiere experience. Meer dan de moeite waard!

Meer dan 100 reisexperten over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze reisexperten naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis. Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika ... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze bijna 30 reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze experten ontvangen je met open armen.

37 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.