Zalige zonvakanties

Mag het iets warmer zijn?

Soms heb je van die momenten dat je er even tussenuit moet. Naar de zon bijvoorbeeld! Wat kan dat deugd doen, eens een weekje dolce farniente, weg van de dagelijkse sleur en enkel genieten van zon, zee en strand. En van lekkere cocktails uiteraard.

Vroeg boeken
= meer genieten!

  • Kies als eerste uit onze breaks, rondreizen & roadtrips

  • Scoor de laagste prijs voor je vluchten

  • Profiteer van extra kortingen

    • 5% korting op onze geselecteerde hotels

    • 5% korting op onze huurwagens

    • 5% korting op onze reizen op maat

  • Ontvang gratis een bTag van Brussels Airport die aangeeft waar je bagage is

Infoavond Kenia:
Kwanga Safari Experience

Droom jij van een avontuurlijke safari door een indrukwekkende savanne? Wil je op een uiterst comfortabele manier Kenia doorkruisen en wilde dieren spotten en verkies je hiervoor een heel persoonlijke aanpak?

Connections organiseert samen met haar Belgisch-Keniaanse partner Kwanga Safaris, een inspirerende infoavond om je alles te vertellen wat Kenia te bieden heeft, welke reismogelijkheden er zijn en wat je kan verwachten op dit onvergetelijke avontuur.

CITY BREAKS

New York,
Waar dromen uitkomen

New York? Dat is vier seizoenen lang genieten, elke periode heeft immers heel wat troeven. Van een fijne fietstocht door Central Park tot kerstshoppen, schaatsen op Rockefeller Square of in de lentezon door de wijken struinen. New York verveelt nooit!

Ontdek

Connections & Brussels Airport: Een sterk partnership

Bij Connections zijn we kind aan huis op Brussels Airport. Elke dag laten we er heel wat van onze reizigers beginnen aan hun reisverhaal. Logisch dus, dat daar een stevig partnership uit is voortgevloeid. Een samenwerking waar ook jij als Connections reiziger de vruchten van plukt. Ontdek hieronder alvast hoe je je reis kan upgraden naar een nog mooiere experience. Meer dan de moeite waard!

Meer dan 100 reisexperten over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze reisexperten naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis. Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika ... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze reisexperten ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy