Onze Deals

Wereldse promoties

Intense reiservaringen bereikbaar maken voor iedereen, daar gaan we voor, elke dag opnieuw. Op heel wat van onze bestemmingen hebben we dan ook bijzondere voorwaarden. Ontdek hier alvast onze selectie interessante deals en promoties.

va. € 1695 - rondreis 15 dagen - (vluchten incl.)

Grote Rondreis Deluxe Thailand

Droom je er al langer van om de talrijke schatten van Thailand te verkennen? Onze Belgische reisleider en een Thaise gids nemen je mee van het boeiende Bangkok via de weelderige natuur rond de River Kwai en de voormalige hoofdstad Ayutthaya naar Chiang Mai, de roos van het Noorden.
Alle hoogtepunten van Thailand zijn standaard in jouw reis inbegrepen en dankzij een mooie waaier facultatieve uitstappen, kan je je reiservaring naar hartenlust opkrikken en zodoende zelf de intensiteit ervan bepalen.

va. € 1499 - rondreis 7 dagen

Kenia - Kwanga Safari Experience

Masai Mara Game Reserve, Soysambu Conservancy en de Big Five in Amboseli… Maak je droom werkelijkheid en vertrek op dit safari-avontuur. Je ontdekt de mooiste en indrukwekkendste fauna en flora van Kenia.

Vervoer in een aangepaste Landcruiser met open dak, check! Ervaren Engelssprekende gids, check! Organisatie, check! Authentiek kleinschalig logement, check! Dus: sit back en geniet van je safari!

CITY BREAKS

New York,
Waar dromen uitkomen

New York? Dat is vier seizoenen lang genieten, elke periode heeft immers heel wat troeven. Van een fijne fietstocht door Central Park tot kerstshoppen, schaatsen op Rockefeller Square of in de lentezon door de wijken struinen. New York verveelt nooit, blijft zichzelf constant heruitvinden en staat garant voor een onvergetelijke city breaks. Bekijk de onderstaande deals, droom weg en trek de grote plas over. In New York is alles mogelijk! Een wandeling met de gidsen van BENY, een intense ervaring of een fijn hotel? Ook dat regelen we voor je.

Ontdek

Connections & Brussels Airport: Een sterk partnership

Bij Connections zijn we kind aan huis op Brussels Airport. Elke dag laten we er heel wat van onze reizigers beginnen aan hun reisverhaal. Logisch dus, dat daar een stevig partnership uit is voortgevloeid. Een samenwerking waar ook jij als Connections reiziger de vruchten van plukt. Ontdek hieronder alvast hoe je je reis kan upgraden naar een nog mooiere experience. Meer dan de moeite waard!

Meer dan 100 reisexperten over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze reisexperten naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis. Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika ... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze bijna 30 reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze experten ontvangen je met open armen.

37 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy