Iconische Roadtrips
Canada

Misschien wel het mooiste land ter wereld? Wel, na je roadtrip zul je niet anders kunnen dan toegeven dat Canada aardig in de buurt komt. Ontdek de natuurpracht, beleef de fenomenale steden en verlies er je hart.

Cruisen door een natuurparadijs

De natuur van Canada? Die kan niet luid genoeg bezongen worden. Van glasheldere meren tot immense wouden waar je zo maar oog in oog kan komen te staan met een beer: Canada heeft het. Verken de Rocky Mountains, spring in de kajak of dompel je onder in de sfeer van fantastische steden als Quebec, Montreal of Vancouver.

Wij selecteerden een heel aantal iconische routes, ideaal voor een onvergetelijke roadtrip met de huurwagen, camper of campervan. Oost, west, noord of zuid: Connections heeft het.

Boek je voor 15 april 2023 een Fly & Drive inclusief huurwagen en minimum 10 overnachtingen en dit voor een afreis voor 31 december 2023, dan krijg je een gratis Road Book aangeboden. Dit uiteraard bovenop de voordeligste vluchttarieven.

Laat je overtuigen door een route, match er een Connections rondreis aan of ga voor een trip helemaal op maat. Onze travel designers denken graag met je mee en ontzorgen je compleet. Trek de grote plas over, ontdek Canada op jouw tempo en wordt fan!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.