Cambodian Adventures

Cambodian Adventures

vanaf 1399

Rondreis - 10 dagen

Klaar voor het avontuur van je leven?

Ga met ons mee op een onvergetelijke reis naar Cambodja, waar elke trap op de pedaal en elke plons je dichter bij magische momenten brengt. Beeld je in hoe je rustig fietst door adembenemende landschappen, langs oude tempels en groene rijstvelden, voordat je zachtjes over de kalme wateren van de Mekong glijdt om de mysterieuze Irrawaddy-dolfijnen te ontmoeten.

Deze zachte en speelse wezens zullen je met open vinnen verwelkomen in hun waterwereld, en je onuitwisbare herinneringen nalaten. Tussen het fietsen vol ontdekkingen en de bijzondere momenten dicht bij de natuur belooft je reis naar Cambodja een buitengewoon avontuur te worden. Dus, klaar om te trappen en in het avontuur te duiken?

Day_8.jpg

Highlights van deze rondreis

Fietsen als vervoermiddel

Voor deze ontdekkingstocht in Cambodja wilden we een reeks bezoekdagen per fiets aanbieden. Dit vervoermiddel is niet alleen milieuvriendelijker.
Het brengt reizigers ook dichter bij hun lokale gastheren. Wees gerust! Je hoeft niet zo goed te zijn als Wout Van Aert om ten volle van dit programma te kunnen genieten.
Als fietsen een zorg op zich is, praat dan met je Connections Travel Designer, die je reis zal aanpassen aan je wensen.

Irriwaty dolfijnen

Irrawaddy dolfijnen (Orcaella brevirostris)
zijn fascinerende waterzoogdieren die voorkomen
in delen van Zuidoost-Azië, waaronder Cambodja. Deze zachtaardige dieren vallen vooral
op door hun afgeronde snavels,
die verschillen van de typische dolfijnen.
De aanwezigheid van Irrawaddy dolfijnen
wordt beschouwd als een indicator
van de milieugezondheid van rivier- en kustecosystemen.

Must-see Angkor Wat

De tempels van Angkor Wat, gelegen in Cambodja, zijn een van de belangrijkste archeologische vindplaatsen in Zuidoost-Azië. Het complex werd in het begin van de 12e eeuw gebouwd door koning Suryavarman II en was oorspronkelijk gewijd aan de hindoegod Vishnu voordat het een boeddhistische site werd. Angkor Wat valt op door zijn architectonische grootsheid, gedetailleerde bas-reliëfs en de indrukwekkende gegraveerde gezichten van Avalokiteshvara in de Bayon tempel.

Dag aan dag programma

Rambutan Resort 4*
Rambutan Resort 4*
Rambutan Resort 4*
Soriyabori Villas Resort 3*
Soriyabori Villas Resort 3*
Sambor Village 3*
La Niche d'Ankor 3*
La Niche d'Ankor 3*
La Niche d'Ankor 3*

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.