Best of Cambodia

vanaf 2099

Rondreis - 15 dagen

Kijk je al langer uit naar die uitzonderlijke reis naar Cambodja die je meeneemt naar de tempels van Angkor, naar het sublieme eiland Koh Rong Samloem, je laat slenteren door de hoofdstad van Phnom Penh en je heerlijk laat wegdromen in de tijd bij de ritten per Bamboe-trein of remok? Vink die maar af van je travel bucketlist! Je verblijft zelfs 2 nachten in een ecolodge aan een rivier middenin het bos. Jouw ding? Precies!

Troeven:
  • Geniet van de hoogtepunten van Cambodja

  • Verblijf 2 dagen in een Ecolodge

  • Spendeer 3 nachten op een haast verlaten eiland middenin nog ongerepte natuu

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Siem Reap

Onthaal aan de luchthaven en transfer naar je hotel is geregeld. Morgen, na je ontbijt, staat de archeologische site van Angkor op je programma. Visueel, architectonisch en artistiek is dit een van de belangrijkste archeologische vindplaatsen van Zuidoost-Azië, zo niet in de wereld. Het park strekt zich uit over 400 km² en biedt opmerkelijke overblijfselen van verschillende hoofdsteden van het Khmerrijk, 9e tot 15e eeuw. Je zou hier weken kunnen besteden aan het verkennen van de ruïnes, maar je 2 dagen volstaan om de hoogtepunten van de site te beleven.

Je trip begint bij de poort van Angkor Thom. Je bezoekt er de oude koninklijke stad omringd door 8 m hoge wallen perfect uitgelijnd als een vierkant. Dan volgt de adembenemend mooie Bayontempel met meer dan 200 gezichten, zowel sereen als fascinerend en de sprookjestempel van Ta Prohm, letterlijk overweldigd en omhelsd door de gigantische wortels van de zijde-katoenbomen. Een beeld wereldberoemd gemaakt door de Hollywoodscene in Tomb Raiders. Om een dag vol pracht en praal op passende wijze af te sluiten bezoek je de beroemde 12e-eeuwse tempel van Angkor Wat. Dit complex wordt aanzien als een van de heroïsche constructies van de mensheid en prijkt op de Cambodjaanse vlag. Een onvergetelijke zonsondergang is de kroon op je dag.

Inbegrepen: ontbijt

Dag 3

Siem Reap

Dag 4 & 5

Siem Reap - Battambang

Dag 6 & 7

Battambang - Phnom Penh

Dag 8 & 9

Phnom Penh - Kampot

Dag 10 & 11

Kampot - Cardamon Tented Camp

Dag 12

Cardamon Tented Camp - Sihanoukville - Koh Rong Samloem

Dag 13 & 14

Koh Rong Samloem

Dag 15

Koh Rong Samloem - Phnom Penh

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy