Taste of Cambodia

vanaf 858

Rondreis - 7 dagen

Als je voldoende tijd hebt kan je naast de historische site van Angkor ook een bezoek brengen aan de hoofdstad Phnom Penh en het platteland van Cambodia. In Phnom Penh ontdek je naast de verschillende wijken van deze stad ook het Tuol Sleng museum en de Killing Fields. Daarna ontdek je oude hoofdstad Sambor Prei Kuk en verblijf in een homestay op het platteland. Je eindigt de reis in Siem Reap om de wonderlijke Angkor site te verkennen.

Troeven:
  • De tempels op de Cambodiaanse vlag!

  • Homestay op het platteland

  • 7 dagen incl. accommodatie, excursies, toegang en gids

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Phnom Penh

Je wordt verwelkomd door je lokale gids en gaat per privétransfer naar je hotel. De volgende dag start de verkenning van de hoofdstad met een wandeling doorheen de lokale markt van Pshar Kandal. Je wandelt tussen de locals en proeft enkele lokale delicatessen. Vervolgens ga je door naar de mooie Franse wijk met zijn typerende koloniale architectuur. Aansluitend bezoek je de grootste pagode van de stad: Wat Phnom. Op de gigantische Psah Thmey markt geniet je van een lokale lunch (inclusief). De namiddag staat in het teken van een donkere pagina uit de Cambodjaanse geschiedenis, de Khmer Rouge. Je start met een bezoek aan de Killing Fields gevolgt door een rondleiding in het Tuol Sleng Museum. Vervolgens retour naar het hotel.

Inbegrepen: ontbijt - lunch

Dag 3

Phnom Penh - Sambor Prei Kuk

Dag 4 & 5

Sambor Prei Kuk - Siem Reap

Dag 6

Siem Reap

Dag 7

Siem Reap

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy