Koh Rong Samloem

Koh Rong Samloem

vanaf 464

Uitbreiding - 4 dagen

Na je talrijke ontdekkingen in het land van de Khmer ben je vast wel toe aan een zalige strandverlenging. Op 4 uur rijden van de hoofdstad Phnom Penh kan je met een speedboot naar het pure en ongerepte Koh Rong Samloem varen. Dit eiland is een exotische parel waarop nietsdoen en genieten centraal staan.

Troeven:
  • Off the beaten track

  • Strandaccommodatie met zeezicht

  • Eco-vriendelijke en WiFi in restaurant

Palms_and_beach.jpg

Dag 1

Phnom Penh - Koh Rong Samloem

Je wordt opgehaald in Phnom Penh aan je hotel of de luchthaven door je chauffeur. Per wagen rijd je naar de grote badplaats Sihanoukville waar je overstapt op een speedboot. Een tocht van 45 minuten brengt je naar het prachtige eiland Koh Rong Samloem. Je verblijft in La Passion by Achariyak, Saracen Bay. De kamer zijn prettig en met zeezicht; de ongereptheid en authenticiteit van het eiland onbeschrijfelijk.

Dag 2 & 3

Koh Rong Samloem

Dag 4

Koh Rong Samloem

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.