Tempels van Angkor

vanaf 535

Uitbreiding - 4 dagen

Combineer je Thailandreis met enkele dagen in buurland Cambodja. Je maakt er niet alleen kennis met een hartelijke bevolking; je ontdekt er ook de overweldigende Khmersite van Angkor, de archeologische parel die terecht beschouwd wordt als één van de belangrijkste sites van Zuidoost-Azië.

Angkor ligt midden in een weelderige tropische natuur en is beslist enkele dagen bezoek waard. Daarom bouwden wij er speciaal een vierdaags programma rond met inbegrepen bezoeken. Een onvergetelijke ervaring.

Troeven:
  • Een van de topsites van Zuidoost-Azië

  • Buurland van Thailand

  • 4 dagen inclusief accommodatie, bezoeken, toegang, gids

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Siem Reap

De eerste dag verwelkomt je gids je in de luchthaven van Siem Reap en heb je een transfer naar je hotel. De volgende dag begint heel vroeg met de ontdekking van de prachtige site van Angkor bij zonsopgang. Hapjes en koffie wachten je op aan de ingang van de site. Na het ontbijt in het hotel zet je koers naar de voormalige hoofdstad Angkor Thom. De oude koninklijke stad is omgeven door 8 meter hoge wallen en vormt een perfect vierkant. Je betreedt het via de zuidelijke toegangspoort en ontdekt het centrale gedeelte, de indrukwekkende Bayontempel. Hier word je overdonderd door de 200 expressieloze gelaatsbeelden, ongetwijfeld één van Angkor’s hoogtepunten. In de namiddag verken je de indrukwekkende Angkor Wat. Dit is de belangrijkste en meest indrukwekkende tempel van Angkor. De dag eindigt aan de top van de Bakheng-heuvel waar je de zonsondergang bewondert.

Dag 3

Siem Reap

Dag 4

Siem Reap

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy