Eco-responsible Cambodia

Eco-responsible
Cambodia

vanaf 1559

Rondreis - 11 dagen

Ontdek Cambodja, een land waar de wonderen van het verleden de dynamiek van het heden elkaar omarmen.

Van de majestueuze tempels van Angkor, stille getuigen van een oude beschaving, tot de warme glimlach van de lokale bevolking die je uitnodigt om hun dagelijks leven te delen, elk moment is een belofte van verwondering.

Duik in het kristalheldere water van Koh Rong, verken de mysteries van de weelderige jungle of laat je betoveren door de charme van Phnom Penh. Cambodja is een mozaïek van sensaties, een reis die de ziel raakt en adembenemend mooie landschappen en een cultuur rijk aan duizend nuances onthult. Kom en ervaar de intensiteit van Cambodja, een avontuur dat je kijk op de wereld zal veranderen.

Day_2.jpg

Highlights van deze rondreis

De prachtige tempels van Ankor

Dompel jezelf onder in het hart van Angkor, de mystieke omgeving van Cambodja, waar eeuwenoude tempels de geheimen van oude beschavingen fluisteren. Tussen gebeeldhouwde stenen en weelderige bossen neemt elke stap je mee op een tijdloze reis, onder de welwillende blik van de gezichten van Angkor Wat. Laat je geest zweven op het ritme van je ontdekkingen, tussen verwondering en sereniteit. Angkor is niet alleen een bestemming, het is een open deur naar de eeuwigheid.

Sociaal engagement bij Smiling Gecko Farmhouse Resort & Spa

Door voor de Smiling Gecko te kiezen, steun je een initiatief dat armoede bestrijdt en duurzame ontwikkeling in Cambodja bevordert. Het resort werkt volgens eco-verantwoorde principes en draagt actief bij aan het verbeteren van de leefomstandigheden van lokale gemeenschappen. Je draagt direct bij aan de lokale economie, omdat het resort lokale mensen in dienst heeft en lokale producten gebruikt. Dit helpt banen te creëren en de locals te ondersteunen.

Bamboe trein

Ga op een uniek avontuur aan boord van Cambodja's Bamboo Train, een authentieke ontsnapping op de rails van de geschiedenis. Glijd door adembenemende landschappen, waar de weelderige natuur je zintuigen streelt, en ontdek Cambodja vanuit een ongekend perspectief. Deze buitengewone reis bied je niet alleen een uitzonderlijk panorama, maar ook een kans om je tijd te delen met de lokale bevolking. De Bamboo Train is de ervaring van je leven, waar traditie en ontsnapping elkaar ontmoeten!

Dag aan dag programma

Amber Ankor Villa Hotel & Spa 4*
Treeline Urban Resort 4*
Amber Ankor Villa Hotel & Spa 4*
Treeline Urban Resort 4*
Amber Ankor Villa Hotel & Spa 4*
Treeline Urban Resort 4*
Bambu Hotel 3*
Battambang Resort 3*
Bambu Hotel 3*
Battambang Resort 3*
Farmhouse Resort & Spa 4*
Farmhouse Resort & Spa 4*
Rambutan Resort 3*
Baitong Hotel 4*
Rambutan Resort 3*
Baitong Hotel 4*
Rambutan Resort 3*
Baitong Hotel 4*

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.