Groene Odyssee in Cardamom Tented Camp

Groene Odyssee
in Cardamom Tented Camp

vanaf 350

Uitbreiding - 3 dagen

Cardamom Tented Camp is een ecolodge in het Kardemomgebergte in Cambodja.

Deze lodge biedt negen luxe safaritenten en heeft als doel de menselijke voetafdruk op de natuur te minimaliseren en als model te dienen voor de promotie van duurzaam ecotoerisme in het nationaal park en Cambodja in het algemeen.

De lodge ligt op een concessie van 18.000 hectare en de omgeving herbergt ongerepte habitats in het laagland en aan de kust die de corridors vormen voor wilde dieren naar de Cardamom Mountains. Milieuvriendelijke trekking- en kajakopties zijn beschikbaar voor avonturiers die op hun eigen manier willen deelnemen aan natuurbehoud. Cardamom Tented Camp is een initiatief dat ervoor zorgt dat het land en de biodiversiteit niet in handen vallen van houtkappers en stropers.

Connections biedt je een verlenging van 3 dagen / 2 nachten in een luxe lodgetent, inclusief ontbijt en diner. We hebben ook een reeks wandelingen en activiteiten gepland om wilde dieren te observeren, onder begeleiding van een lokale gids. Bereid je voor op 3 uitzonderlijke dagen van exclusief comfort en meeslepend avontuur, in harmonie met de natuur. Ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring?

Kayak_2.jpg

Highlights van deze uitbreiding

Inzet
voor natuurbehoud

Cardamom Tented Camp ligt in het hart van het Botum Sakor National Park en zet zich actief in voor milieubescherming en het behoud van wilde dieren. Door hier te verblijven dragen reizigers direct bij aan de inspanningen voor natuurbehoud, omdat een deel van de inkomsten van het kamp wordt gedoneerd aan initiatieven voor natuurbehoud. Dit biedt een zeer zinvolle en inspirerende reiservaring, waarbij avontuur en milieuactivisme
hand in hand gaan.

Indringende
wilderniservaringen

Het kamp biedt een totale onderdompeling in de ruige schoonheid van de kardemomwouden met activiteiten zoals begeleide trektochten door de jungle, kajakken langs kronkelende rivieren en het spotten van wilde dieren in hun natuurlijke omgeving. Deze ervaringen stellen reizigers in staat om intiem contact te maken met de natuur en de unieke biodiversiteit van de regio te ontdekken, waardoor elk moment in het kamp onvergetelijk en intens wordt.

Milieuvriendelijke en comfortabele accommodatie

Cardamom Tented Camp zet zich niet alleen in voor natuurbehoud, maar doet ook geen concessies aan het comfort en de algehele ervaring van de gasten. De luxe, eco-verantwoordelijk ingerichte tenten bieden de perfecte balans tussen rustiek avontuur en modern comfort, zodat reizigers na een dag verkennen kunnen ontspannen en opladen in een serene omgeving. De focus op duurzaamheid dringt door in elk aspect van de accommodatie en zorgt voor een milieuvriendelijke reiservaring.

Dag aan dag programma

Cardamom Tented Camp
Cardamom Tented Camp

Cardamom Tented Camp

Een ecolodge in het Kardemomgebergte in Cambodja. Deze luxe lodge biedt negen luxe safaritenten en heeft als doel de menselijke voetafdruk op de natuur te minimaliseren en als model te dienen voor de promotie van duurzaam ecotoerisme in het nationale park en Cambodja als geheel.

Het eco-kamp is uitgerust met negen comfortabele safaritenten in het Botum Sakor National Park die de menselijke voetafdruk op de natuur minimaliseren en duurzaam toerisme bevorderen. Elk van de negen tenten biedt bezoekers een volledig omheinde en tegen muggen beschermde tent van 32,6 m².

De voorzieningen in de tent bestaan uit Twin, Double of Triple bedden; staande ventilatoren; bamboe en rotan meubilair; badkamer faciliteiten met warm water, regendouches en lokaal geproduceerde zeep en shampoo; en ruime patio's met ligstoelen.

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.