Smiling Gecko Farmhouse Resort & Spa

Smiling Gecko Farmhouse
Resort & Spa

vanaf 320

Luxe uitbreiding - 4 dagen

Met veel plezier stellen we je voor aan de Smiling Gecko - Farmhouse resort & spa. Deze unieke plek is ontstaan uit een toevallige ontmoeting tussen Hannes Schmid, een bekende Zwitserse fotograaf, en een kind uit de sloppenwijken van Phnom Penh in de jaren negentig.

Vandaag de dag biedt het Farmhouse Resort & Spa niet alleen een uitzonderlijk resort, maar ook een NGO, een coöperatie, een boerderij, landbouw- en ambachtswerkplaatsen en een gerenommeerde school, waar elk gezin in de regio een kind kan inschrijven en hem of haar een uitzonderlijke opleiding kan bieden.

Door te kiezen voor een verblijf in dit uitzonderlijke resort draagt elke gast op zijn of haar manier bij aan de ontwikkeling van dit prachtige project, het platteland van Cambodja en een hele lokale gemeenschap.

Connections biedt je een verlenging van 4 dagen/3 nachten in een Deluxe Khmer kamer, ontbijt inbegrepen. Bereid je voor op 4 uitzonderlijke dagen van exclusief comfort en een echt zinvolle, meeslepende en duurzame ervaring. Voel je kippenvel?

People.jpg

Highlights van deze rondreis

Dompel jezelf onder in de natuur

De Smiling Gecko Farmhouse & Resort ligt in een schilderachtige omgeving en biedt een totale onderdompeling in de natuurlijke schoonheid van Cambodja. De rust van deze plek stimuleert ontspanning, waardoor reizigers weer contact kunnen maken met zichzelf en met de natuur.

Sociale betrokkenheid

Door voor Smiling Gecko te kiezen, steun je een initiatief dat armoede bestrijdt en duurzame ontwikkeling in Cambodja bevordert. Het resort werkt volgens eco-verantwoorde principes en draagt actief bij aan het verbeteren van de leefomstandigheden van lokale gemeenschappen.

Authentieke ervaringen

Het resort biedt een scala aan activiteiten waarmee je de Cambodjaanse cultuur en levensstijl op een authentieke manier kunt ontdekken.
Of het nu door de lokale keuken, ambachten of rondleidingen is, je zal een geweldige tijd hebben om te leren en te delen.

Dag aan dag programma

Farmhouse Resort & Spa 4*
Farmhouse Resort & Spa 4*
Farmhouse Resort & Spa 4*

Farmhouse Resort & Spa 4*

Ontdek de prachtige luxe bungalows in Khmer-stijl, ontspan in de spa, geniet van de regio, en bezoek de uitstekende restaurants waar je sublieme lokale gerechten kan proeven, bereid "farm-to-table" door chef Mariya Un Noun en haar team.

De 12 deluxe kamers in Cambodjaanse stijl met volledige airconditioning, verdeeld over 6 Deluxe Khmer bungalows, zijn uitgerust met meubilair uit onze eigen timmermanswerkplaats. Een plek om je goed te voelen, waar je je altijd met plezier zult terugtrekken tijdens je verblijf bij ons. Hetzelfde geldt voor de smaakvol ingerichte badkamers, die zijn voorzien van een regendouche en een vrijstaand bad.

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.