Tea for Two

Tea for Two

vanaf 549

Uitbreiding - 3 dagen

Beeld je in dat je met de zang van de vogels ontwaakt. Je opent je luxueuze tent en staat op het terras. Voor je ogen ontpopt zicht het spectaculair zicht op overweldigende bergen, groene valleien, theeplantages en kabbelende beekjes. Een hert dartelt voorbij. Hoog in de lucht is een roofvogel op zoek naar zijn prooi. Adem de zuivere lucht diep in en knijp jezelf… Nee, je droomt niet. Je bent in Madulkelle Tea and Eco Lodge, een exclusief tentenkamp te midden van het prachtige Knuckles heuvelland, UNESCO werelderfgoed.

De lodge heeft 18 deluxe tenten die allemaal voorzien zijn van een privéterras. De tenten zijn luxueus ingericht en hebben een privébadkamer met inloopdouche. Het hoofdgebouw van de lodge is ingericht als een oude koloniale theeplantage en herbergt een restaurant, bar, spa, bibliotheek en een fraai buitenzwembad. Het restaurant van de lodge werkt enkel met producten uit eigen tuin en je kan er dan ook heerlijk eten. Welness, gastronomie, relaxen en rust staan centraal in deze verborgen parel!

Troeven:
  • Onthaasten op een theeplantage. Gaaf!

  • Deluxe tent met super uitzicht

  • Verborgen parel in elk opzicht

Buddhist_mural.jpg

Dag 1

Kandy - Eco Lodge

Vanuit Kandy vertrek je met je privéwagen en rijd je de natuur en bergen in. Na een half uurtje rijden kom je aan in de lodge. Na de check-in en intrek in je kamer start je eerste activiteit: een introductie in de Sri Lankaanse keuken. En waar beter beginnen dan in de grote kruidentuin van de lodge war je meteen alles leert over de verschillende kruiden, hun heilzame werking en culinaire pluspunten. Daarna is het tijd voor actie! Onder begeleiding van een chef kook je verschillende Sri Lankaanse klassiekers. Uiteraard smul je ook alles op. Daarna is het heerlijk ontspannen geblazen aan het zwembad met een heerlijke cocktail of mocktail of tijdens een korte wandeling naar de Campbell watervallen.

Dag 2

Knuckles National Park

Dag 3

Eco Lodge - Kandy

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.