Verenigde Staten

Reizen door de Verenigde Staten? Dat is genieten van ongekende vrijheid, een ongezien aantal indrukken en momenten die je je leven lang bijblijven. Een trip langs de Oostkust, het Westen van de States verkennen of misschien wil je wel dwars door het centrum. Welke richting je ook kiest of welke regio je ook verkent, dit land grijpt je bij het nekvel. Plan je een rondreis door de Verenigde Staten en wil je reisadvies zodat je geen enkele hotspot mist? Bij Connections zijn we thuis in de Verenigde Staten en onze Travel Designers helpen je graag met de beste tips uit de eerste hand en dokteren graag een rondreis op maat uit. Maar net zo goed boek je een geweldige rondreis uit ons vaste aanbod. Approved by Connections en honderden reizigers.

Individuele rondreis

Great Wonders of the West

vanaf € 2539 - 15 dagen
Vluchten, hotels, huurwagen & activiteiten inbegrepen.
Afreizen voorzien tijdens juli & augustus

Ontdek deze zomer alle highlights van het westen!
Wij bieden je dit kleurrijke programma aan tegen een aantrekkelijke prijs. Ontdek de mythische steden: San Francisco, Las Vegas en Los Angeles zullen geen geheimen meer voor jou hebben. Trek er op uit en verken de mooiste parken en landschappen van de Far West!

Bryce Canyon en zijn majestueuze hoodoos, Yosemite met zijn wereldberoemde rotsen en ook de grootste van alle canyons: de GRAND CANYON! Het is tijd voor de mooiste roadtrip van je leven!

Bryce_Canyon_Low.jpg

Oosten van de Verenigde Staten

Westen van de Verenigde Staten

Woman_next_to_camper_Resize.jpg
Campervans & Motorhomes

Verken de Verenigde Staten in alle vrijheid!

Bij Connections vind je een uitgebreide keuze, voor ieder wat wils. Van de uiterst mobiele campervan waarmee je overal geraakt tot de ruimere camper voor het hele gezin. Jij zit in de "driving seat" bij de keuze van jouw voertuig op basis van het aantal reizigers die je vergezellen. Reizen als een outlaw, hippie of surfer, avonturier, wereldreiziger of family man: wij hebben de camper op maat van je wensen!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.