Jens Rega

Travel Designer

Hoewel de passie voor reizen me pas wat later te pakken kreeg, is er nu geen weg meer terug. Die reismicrobe breng ik met plezier elke dag over in de boeiende omgeving van Brussels Airport.

Meer over Jens ...

Jens kreeg de smaak van het reizen pas echt te pakken in Bulgarije. Maar sindsdien ziet hij jaarlijks heel wat van de wereld.

Ik zat al op de hogeschool toen ik voor het eerste het Rila-gebergte in Bulgarije beklom. Een life-changer. De natuur was overweldigend en sindsdien probeer ik elk jaar een flink stukje onbekende natuur te zien. Vooral Zuid-Afrika heeft met ondertussen van mijn sokken geblazen.

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
“Krijg je de kans, ga da surfen in Durban, Zuid-Afrika. Een surfersparadijs voor elk niveau“
Jens Rega – Travel Designer @ CONNECTIONS BRussels Airport

Bestemmingen aangeraden door Jens

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.