Joy Jonckheere

Travel Designer

Voor Joy is happiness a way of travel. Logisch dus dat ze in de reissector werkt. In de reiswinkel van Leuven helpt ze andere hun grenzen te verleggen.

Meer over Joy ...

Reizen staat gelijk aan geluk voor Joy. Verrijkende en grensverleggende trips zijn haar lust en leven.

Met een familiegeschiedenis in de luchtvaart, zit reizen in mijn bloed. Na zelf een paar jaar met mijn hoofd in de wolken te zitten, is mijn passie voor reizen alleen maar aangewakkerd. Ik hou zowel van natuur en avontuur als strand en grote steden!

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
“Even ontsnappen van de drukke stad? Neem de kabelbaan richting Lanau eiland waar je de Tian Tan Boeddha terug vindt!“
Joy Jonckheere – Travel Designer @ CONNECTIONS Leuven

Bestemmingen aangeraden door Joy

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.