Albanië

Albanië

Albanië is nog een vrij onbekende vakantiebestemming, maar helemaal ten onrechte! Het mysterieuze land heeft ongeziene schatten aan cultuur, natuur en charme. Albanezen zijn, geheel terecht, trotse inwoners van hun land.

Ottomaanse nederzettingen en ongerepte natuur

Albanië is voor velen een mysterieus land en een ongekende bestemming. Toch heeft het kleine land heel wat te bieden. Denk maar aan hoofdstad Tirana waar Ottomaanse nederzettingen afwisselen met moderne gebouwen zoals de pyramide van Tirana en het winkelcentrum Toptani.

Maar wist je ook dat Albanië de ideale zomerbestemming is? Ga dus vooral ook eens een kijkje nemen buiten de stad en trek de ongerepte natuur in. Ga voor spectaculaire vergezichten naar Llogara Pass of bezoek de Albanese Rivièra voor een onbezorgde (familie)vakantie. Voor een stukje Albanese geschiedenis moet je dan weer in Apollonia zijn.

Tirana

Albanië mag dan wel voor velen onbekend terrein zijn, het land heeft heel wat in zijn mars. Je vindt er een mix aan boeiende cultuur en sublieme natuur. Hoofdstad Tirana is de perfecte uitvalsbasis.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.