Botswana

Botswana

Oases, woestijnen en game drives in Botswana! Dit gevarieerde land laat je proeven van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Eén van de rijkste Afrikaanse landen

Een gamedrive in één van de grootste parken van Afrika? Het kan in Botswana! Tijdens je avontuurlijke tocht kom je leeuwen, nijlpaarden en olifanten tegen en kan je overnachten in een volledig uitgeruste lodge of basic tentenkamp.

De Kalahari-woestijn is wellicht de bekendste plek om dergelijke game drives te doen al zijn er nog tal van andere wildparken. Naast safari’s staat dit land ook bekend omwille van zijn diamantindustrie. Het is daarom één van de rijkste Afrikaanse landen. Die rijkdom beperkt zich echter niet tot diamanten alleen, want de gevarieerde fauna en flora is minstens even kostbaar.

Gaborone

Kom oog in oog te staan met wilde olifanten, nijlpaarden en leeuwen tijdens een onvergetelijke reis doorheen Botswana. Vanuit hoofdstad Gaborone kan je ook verder reizen naar buurland Zuid-Afrika.

Ontdek

Rondreis: Botswana Handsfree

Als je uit bent op ultieme safari’s in gevarieerde en prachtige wildparken ben je hier aan het juiste adres. Botswana, staat voor safari’s op zijn best! Je reist van de Makgadikgadi zoutvlakten via de Okavango delta, die deel uitmaakt van het UNESCO werelderfgoed tot het Chobe nationaal park en beëindigt deze wonderlijke reis in Victoria Falls.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.