Cyprus

Cyprus

Gelegen tussen Europa en het Midden-Oosten vind je Cyprus. Beleef hier een mix van culturen met zowel Griekse als Turkse invloeden.

Het beste van twee werelden

Cyprus telt twee delen. Het Noorden is voornamelijk Turks en het Zuiden kent Griekse invloeden. Hoofdstad Nicosia is ook verdeeld. Niet verwonderlijk dat je hier dus een mix van beide culturen kan terugvinden. Het beste van twee werelden.

Tel daar nog eens de mooie natuurgebieden, zuiderse temperaturen en authentieke dorpen bij en je hebt de ideale vakantiebestemming gevonden. Dit eiland is aan een ware opmars bezig de laatste jaren en behoort samen met zijn buurlanden geheel terecht tot een populaire zomer-vakantiebestemming.

Populaire bestemmingen in Cyprus

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.